2021-09-27 17:28:31• hírek • Bede Emőke

Távoltartási végzést adtak ki az agresszív élettárs ellen

Egy 47 éves, szatmári nő kétségbeesetten tárcsázta vasárnap a rendőröket, mondván, 33 éves élettársa balhézni kezdett, válogatott szidalmakat és sértéseket vágott a fejéhez, majd veréssel is fenyegette.

Az érthető módon megrémült asszony védelmére a rendőrök egy ideiglenes távoltartási végzést állítottak ki, melynek értelmében a férfi 5 napra el kell hagyja a lakást, és legalább 10 méteres távolságot köteles tartani a nőtől. Az egyenruhások ezen felül bűnügyi dossziét is nyitottak a szóban forgó személy nevére fenyegetés elkövetése miatt.


Szerencsére ez az eset nem fajult tettlegességig, nem úgy, mint az a családi konfliktus, mely Túrterebestelepen történt szeptember 22-én. Akkor a helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 39 éves, helybéli férfi olyan súlyosan bántalmazta feleségét, hogy a 27 éves nőt mentőautóval kellett kórházba vinni további egészségügyi ellátás céljából. A férfit a hatóság szeptember 23-án őrizetbe vette, és családon belüli erőszak, illetve jogtalan fogvatartás miatt bűnügyi eljárást kezdeményeztek ellene. Ennek részeként a bíróság másnap elrendelte a bántalmazó férj 30 napos előzetes letartóztatását is.


A témában ajánljuk még: Magyarul is tud a családon belüli erőszak áldozatai számára kifejlesztett applikáció

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: